::Carian::

INFO TERKINI

UJIAN RASMI 1 AKAN DIADAKAN PADA 14 MEI hingga 22 MEI, 2013, HARAP MAKLUM SELAMAT MENYAMBUT HARI GURU 2013

Saturday, March 5, 2011

perlawanan PERSAHABATAN SEBATI vs SK. Chenderiang
Pade petang jumaat (lebih kurang jam 3.30 petang), satu perlawanan persahabatan bola sepak telah diadakan antara SEBATI menentang SK Chenderiang. Perlawanan ini bertujuan mengenalpasti bakat yg betul2 "boleh main bola" pada hari perlawanan sebenar nanti.. SEBATI yang turun tanpa 2 tonggak utama yang terpaksa melupakan team bola kali ini untuk menabur jasa kepada pasukan BOLA BALING Daerah Batang Padang. Mereka ini merupakan keeper utama & penyerang utama pasukan sebelum ini.
"menurut kata jurulatih yang juga jurulatih daerah untuk Pasukan Bola Baling, EN ZAIDI; Pemain untuk pasukan kali ini agak hambar jika dibandingkan dengan pemain2 tahun lepas, mungkin dipengaruhi oleh kehilangan 2 pemain utama itu"
perlawanan persahabatan ini telah berlangsung dengan persembahan hambar kedua-dua pasukan untuk separuh masa pertama yang mana banyak aksi2 "lawak" dapat disaksikan terutama dari keeper baru pasukan SEBATI.. namun begitu tamatnya separuh masa, SEBATI berjaya mendahului jaringan sebanyak 2 berbalas 1..
masuk sahaja perlawanan di separuh masa yg kedua.. perubahan corak permainan telah ditunjukkan oleh kedua-dua pasukan dimana pasukan SEBATI berjaya menambah 2 lagi gol untuk menamatkan perlawanan dengan keputusan 4-1..
walaupun berjaya menang dengan agak BESOR... namun berdasarkan corak permainan kedua-dua pasukan boleh diagak akan menjadi mangsa dalam perlawanan sebenar pada 11 & 12 mac nanti..

1 comment:

  1. tahniah kepada murid2 dan juga JU serta pengurus yang cekap..
    lujnah penerbitan tidak dapat bersama disebabkan lupa kunci jam..
    teruskan usaha demi SEBATI.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Datang dengan harapan dan pulang dengan kejayaan...

Datang dengan harapan dan pulang dengan kejayaan...